top of page
ONLY.WHITE.png

WIE ZIJN WIJ?

KIDS ONLY is bestemd voor jonge fashion lovers die zich willen onderscheiden van anderen met trendy outfits en een coole attitude. Wij zorgen ervoor dat kids stoere outfits kunnen rocken op het schoolplein, de speelplaats en op straat. Bij KIDS ONLY focussen we op scherpe prijzen, zonder in te boeten aan kwaliteit.

 

KIDS ONLY BRUIKBAAR TOT 30 AUGUSTUS 2024 (5).jpg

COLLECTIES

De GIRLS collectie is een directe vertaling van de glam rock chick collectie die u kent van bij ONLY, voor meisjes van 5 tot 14 jaar in de maten 104 tot 164. Key items uit de collectie zijn denim stuks en statement streetstyle outfits met de nodige girlpower.

 

Voor onze MINI fashionistas van 1 tot 5 jaar hebben we speciaal geselecteerde stijlen verkleind tot maat 80 tot 110. Deze collectie is voor powermeisjes met een coole attitude die ervan houden om op te vallen - precies zoals hun oudere zus.

 

Tot slot hebben we ook voor BOYS van 6 tot 16 jaar collecties in de maten 116 tot 176. Deze lijn is voor de jongen die zich onderscheidt van de massa met zijn trendy outfit en coole rebelse houding.

UW VOORDELEN

  • 8 collecties per jaar aangevuld door expresscollecties met een focus op trendstijlen.

  • Interessante prijzen en voordelige winstmarges.

  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

  • Groot NOOS-assortiment (Never Out of Stock) met een voortdurend beschikbaar aanbod van basisstijlen in alle categorieën die zich kenmerken door korte levertermijnen en beschikbaarheid per stuk en per kleur.

  • Focus op duurzaamheid met ONLY LIFE stijlen.

  • Gebruiksvriendelijk B2B-platform DIRECT, 24/7 beschikbaar.

  • Lokale marketing en PR-ondersteuning.

KIDS ONLY BRUIKBAAR TOT 30 AUGUSTUS 2024 (13).jpg

DUURZAAMHEID

De ONLY-groep neemt stappen vooruit richting een duurzamere toekomst voor de modewereld. Het is onze ambitie om duurzamere collecties te produceren. Dit doen we door zoveel mogelijk gebruik te maken van biologisch katoen en gerecycleerde materialen zoals gerecycleerd nylon, katoen, wol en polyester. De duurzamere items zijn te herkennen aan hun groene label en het ONLY LIFE label.

KIDS ONLY BRUIKBAAR TOT 30 AUGUSTUS 2024 (2).jpg

CONTACT

T: +32 (0) 3 237 50 00

SHOWROOM

Kipdorp 23

2000 Antwerpen

Meer ontdekken?

  • link (1)
  • Instagram

@kidsonly_official

@kidsonly_b2b_be

bottom of page