top of page
JackJones_Logo_1_line_White_RGB.png

WIE ZIJN WIJ?

Sinds 1990 is JACK & JONES hét denim merk voor mannen. Met meer dan 30 jaar ervaring binnen de branche zijn we de jeansspecialist bij uitstek. We bieden niet alleen de beste kwaliteit, maar ook de perfecte fit. JACK & JONES heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot de grootste businessunit van de BESTSELLER-groep.

 

Naast fantastische collecties en ijzersterke marges beschikken we ook over een flinke dosis lef en zijn we niet schuw om onszelf uit te dagen om vernieuwing binnen de markt op te zoeken. Bij JACK & JONES staan we nooit stil en staat de klant altijd centraal. We zijn dan ook meer dan alleen een merk. We zijn een brotherhood, een club, een community door denim verbonden. Het JACK & JONES universum is een drama free zone. Goede jeans met een goede vibe. Dat is onze filosofie.

 

JACK&JONES_USE UNTIL_28.06.2024_4.jpg

COLLECTIES

Denim vormt nog steeds de hoofdactiviteit van JACK & JONES, maar het productportfolio bevat ondertussen ook urban sportswear, casual klassiekers en mooie pakken. Met onze verschillende lifestyles (ESSENTIALS, ORIGINALS, CORE, PREMIUM, JEANS INTELLIGENCE, PANTS STUDIO, FOOTWEAR en ACCESSORIES) kunnen we elk type klant kleden voor elk moment van de dag. Wat u ook nodig hebt, bij JACK & JONES zit u goed.

 

Bij JACK & JONES vinden wij dat iedereen zich goed moet kunnen kleden, ongeacht de maat. Daarom introduceerde JACK & JONES in 2017 een PLUS SIZE assortiment met maten van 2XL t/m 8XL en jeans maten van 40 tot 54. De collecties zijn een vertaling van de key styles met aangepaste fittings, gemaakt met evenveel passie en vakmanschap.

 

Begin 2018 breidde het merk zijn assortiment verder uit met maten voor de jongere consumenten van 8 tot 16 jaar: JACK & JONES JUNIOR. Ook de jongste Brothers of Denim kunnen genieten van hoge kwaliteit en stoere stijl zonder compromissen!

UW VOORDELEN

 • 8 hoofdcollecties per jaar en 6 expresscollecties die inspelen op trends met snelle levering.

 • Interessante prijzen en voordelige winstmarges.

 • Doorverkoopcijfers bij de beste van de markt.

 • Groot NOOS-assortiment (Never Out of Stock) met een voortdurend beschikbaar aanbod van basisstijlen in alle categorieën die zich kenmerken door korte levertermijnen en beschikbaarheid per stuk en per kleur.

 • Keuze uit 10 verschillende lifestyles, waaronder footwear en accessoires.

 • Passie en expertise voor denim.

 • Focus op duurzaamheid met een Low Impact Denim collectie & organisch katoen.

 • Gebruiksvriendelijk B2B-platform DIRECT, 24/7 beschikbaar.

 • Mogelijkheid tot implementatie Shop-In-Shop concept.

 • Lokale marketing en PR-ondersteuning.

 

JACK&JONES_USE UNTIL_28.06.2024_2.jpg

DUURZAAMHEID

JACK & JONES ontwikkelt voortdurend zijn inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Begin 2018 kondigde het merk zijn meest duurzame denimcollectie tot nu toe aan: Low Impact Denim. JACK & JONES richt zich op betere materialen, een betere gemeenschap, betere productie en een betere detailhandel. Ontdek alle initiatieven op onze website A/BETTER WORLD waar we transparant over onze inspanningen communiceren.

CONTACT

T: +32 (0) 3 237 50 00

SHOWROOM

Gramayestraat 4

2000 Antwerpen

Meer ontdekken?

 • link (1)
 • Instagram

@jackandjones

@jackandjones_b2b_be

@jackandjones_plus

 • Facebook

JACKANDJONESBE

bottom of page