top of page
LMTD_FINAL-logo.png

WIE ZIJN WIJ?

LMTD is een trendgericht Deens label dat kledij ontwerpt voor de volgende generatie trendsetters. Het tienerlabel ontwerpt betaalbare, trendy mode voor coole tieners tussen 10 en 16 jaar die volop zichzelf en hun stijl aan het ontwikkelen zijn. Het design is geïnspireerd door t(w)eens en kenmerkt zich door een coole mix van Scandinavische simpliciteit, duurzaamheid en de trends. We zoeken altijd naar de laatste trends bij de volwassenen om die vervolgens te vertalen naar het tienerleven. LMTD is daarom, naast kinderwinkels, ook de perfecte aanvulling in winkels voor volwassenen waar de generaties Z en Alfa doorgaans heel graag gaan shoppen.

LMTD SS24 BRUIKBAAR TOT 2 FEB 2025 (2).jpg

UW VOORDELEN

  • 3 collecties per seizoen. Maten lopen van 134 t.e.m. 176.

  • Interessante prijzen en voordelige winstmarges.

  • Groot NOOS-assortiment (Never Out of Stock) met een voortdurend beschikbaar aanbod van basisstijlen in alle categorieën die zich kenmerken door korte levertermijnen en beschikbaarheid per stuk en per kleur.

  • Focus op duurzaamheid.

  • Gebruiksvriendelijk B2B-platform DIRECT, 24/7 beschikbaar.

  • Digitaal inspiratieplatform NAME IT WORLD.

  • Lokale marketing en PR-ondersteuning.

DUURZAAMHEID

Als onderdeel van de NAME IT-groep geloven we bij LMTD dat we net zo goed voor het milieu moeten zorgen als we voor onze kinderen zorgen om de planeet leefbaar te houden voor toekomstige generaties. LMTD gelooft dat we samen sterker staan en wil graag het goede voorbeeld geven op vlak van duurzaamheid.
Met het NAME IT-initiatief BETTER TOGETHER streven we ernaar om een van de duurzaamste kinderkledingmerken te worden. Een belangrijk onderdeel van onze ambitieuze duurzaamheidsstrategie is het gebruik van betere materialen, inclusief biologische, gerecycleerde en innovatieve materialen. We willen het gebruik hiervan dan ook in de toekomst aanzienlijk vergroten.

LMTD SS24 BRUIKBAAR TOT 2 FEB 2025 (7).jpg

B2B-PLATFORM
NAME IT WORLD

Naast ons gebruiksvriendelijk B2B-platform DIRECT, kan u zich ook laten inspireren door de collecties via NAME IT WORLD waar u elke collectie digitaal kan ontdekken. Alle categorieën worden hier weergegeven door middel van trendvideo’s, fotoshoots en overzichtelijke style overviews.

CONTACT

T: +32 (0) 3 237 50 00

SHOWROOM

Keizerstraat 9

2000 Antwerpen

Meer ontdekken?

  • link
  • Instagram

@lmtd_official

@nameit_b2b_be

bottom of page