top of page
BESTSELLER B2B TOOLS

BESTSELLER biedt enkele handige tools om het aankoop- (B2B) én verkoopproces (B2C) te ondersteunen. Via deze tools kunt u het aankoopproces automatiseren en optimaliseren en kunt u op de hoogte blijven van tips & tricks rond het beeldgebruik van de BESTSELLER-merken en het inzetten van sociale media voor verkoop. Iedere tool zorgt ervoor dat uw leven een stuk gemakkelijker wordt. Wilt u weten welke tool voor u geschikt is, wat de voordelen zijn en hoe u er best aan begint? Lees dan zeker verder.

B2B TOOLS
Herziening van de wet
B2B TOOLS GUIDE.jpg
B2B TOOLS GUIDE

BESTSELLER ondersteunt zijn klanten in het digitaal verkopen en biedt verschillende oplossingen aan om kosteloos en onbeperkt content te downloaden. De tools die daarvoor worden gebruikt zijn DIRECT, EDI, CMI, Fashion Cloud en Vuuh. 

Daarnaast vindt u in de BESTSELLER B2B Tools Guide alles terug over het downloaden van beelden via Fashion Cloud en Vuuh alsook informatie over de rechten rond het beeldgebruik van onze merken en het gebruik van onze ordersystemen.

Laat het ons weten indien u graag de BESTSELLER B2B Tools Guide ontvangt door u in te schrijven via onderstaande button.

Image by Akshat Sharma
B2B-PLATFORM
DIRECT

DIRECT is ons B2B-platform waar alle BESTSELLER-klanten 24/7 toegang tot hebben. Via de mobiele app is het mogelijk om altijd en overal orders te bekijken en te plaatsen.

VOORDELEN

 • 24/7 orders bekijken en plaatsen

 • Content downloaden op orderniveau

 • Inzicht in actuele voorraden

 • Beschikbaar op desktop en via mobiele app & tablet

PHONE_DIRECT.jpg
Image by Akshat Sharma
Online winkelen
ELECTRONIC DATA INTERCHANGE

EDI is de afkorting van Electronic Data Interchange. Via EDI wisselt BESTSELLER digitaal data uit zoals artikelinformatie, orders en facturen. BESTSELLER maakt kosteloos een EDI-connectie met al zijn klanten.


VOORDELEN

 • Gebruik maken van onze EAN-codes

 • Snellere verwerking van de goederen

 • Tijdsbesparing d.m.v. een efficiënter en nagenoeg foutloos proces

 
BERICHTEN - TERMINOLOGIE

 • PRICAT - Prijscatalogus

 • DESADV - Elektronische pakbon

 • ORDRSP - Orderbevestiging

 • INVOIC - Elektronische factuur

 • SLSRPT - Verkooprapport

 • INVRPT - Voorraadrapport

NOOS REPLENISHMENT

CMI, Co Managed Inventory, is ontwikkeld om NOOS (Never Out Of Stock) nabestellingen te automatiseren op basis van uw verkoopdata.

Voor deze automatisering moet u uw verkoopdata  delen met BESTSELLER via EDI. Vervolgens ontvangt u bij verkoop van NOOS-artikelen een ordervoorstel van BESTSELLER via DIRECT om de artikelen opnieuw te bestellen.

Op deze manier hebt u steeds een voorraad van de best verkochte NOOS-artikelen.

Fashion Cloud.jpg
FASHION CLOUD

Fashion Cloud is een digitaal content uitwisselings-platform voor de mode-industrie. Alle BESTSELLER-merken zijn aanwezig op Fashion Cloud en bieden u gratis toegang tot alle packshots, productinformatie (stijlnummers, EAN’s, kleuren en maten) en marketingmateriaal met vermelding van de gebruiksvoorwaarden.

VUUH

Vuuh is een online platform waarbij klanten alle data en content op orderniveau kunnen downloaden. Het platform haalt alle informatie uit het datasysteem van BESTSELLER.

Vuuh biedt naast de standaard download ook de mogelijkheid om de benaming, mapping en het format aan te passen zodat het gedownloade bestand meteen geïmporteerd kan worden in uw systeem. Hierdoor klopt de data in het systeem en hoeft de data niet nog aangepast te worden.

Vuuh-laptop.jpg
Image by Akshat Sharma
b2b SoMe post 1.PNG
SOCIAL MEDIA GUIDE

Sociale media zijn onmisbaar de dag van vandaag. Daarom biedt BESTSELLER de nodige ondersteuning door middel van onder andere de BESTSELLER Social Media Guide.

Dit handig document is een allesomvattende guide over sociale media. Hierin leest u meer over de basis van sociale media, adverteren op sociale media, contentcreatie en extra tips & tricks die u op weg helpen.

Laat het ons weten indien u graag de BESTSELLER Social Media Guide ontvangt door u in te schrijven via onderstaande button.

MEER INFORMATIE OVER ONZE B2B TOOLS?
Neem contact op met ons.

T: +32 (0) 3 237 50 00

bottom of page