top of page
lil_atelier_logo_white.png

WIE ZIJN WIJ?

Lil' Atelier is het kinderkledingmerk voor milieu- en kwaliteitsbewuste ouders. Het Deense label heeft een hele nieuwe kijk op kindermode door weloverwogen stofkeuzes, harmonieuze kleuren en vakmanschap naadloos met elkaar te combineren. Het merk gaat voor luxueuze en verfijnde ontwerpen in kwalitatieve materialen zoals biologisch katoen, linnen, corduroy, kasjmier en wol. Bovendien laten de collecties zich inspireren op de natuur. De prints zijn met de handgetekend en de stijlen worden op natuurlijke wijze gekleurd met behulp van bv. biet, sinaasappel of rozemarijn. Lil' Atelier is verkrijgbaar voor jongens en meisjes van 0 t.e.m. 7 jaar.

LIL ATELIER BRUIKBAAR TOT  3 FEB 2025 (4).jpg

UW VOORDELEN

  • 3 collecties per seizoen en 2 lijnen beschikbaar: baby en mini. Maten lopen van 56 t.e.m. 122.

  • 1 Lil’ Atelier Home collectie met leuke gadgets en accessoires voor baby's.

  • Interessante prijzen en voordelige winstmarges.

  • Grote focus op duurzaamheid door het gebruik van materialen zoals organisch katoen, gerecycleerd polyester en ECOVERO™.

  • Gebruiksvriendelijk B2B-platform DIRECT, 24/7 beschikbaar.

  • Digitaal inspiratieplatform NAME IT WORLD.

  • Lokale marketing en PR-ondersteuning.

DUURZAAMHEID

Lil’ Atelier gelooft dat we net zo goed voor het milieu moeten zorgen als we voor onze kinderen zorgen om de planeet leefbaar te houden voor toekomstige generaties. Een belangrijk onderdeel hiervan is het gebruik van betere materialen, inclusief biologische, gerecycleerde en innovatieve materialen zoals organisch katoen, gerecycleerd polyester, biologische wol en ECOVERO™. We willen het gebruik hiervan ook in de toekomst aanzienlijk vergroten. Tegen 2025 streven wij ernaar om 100% biologische wol te gebruiken.

LIL ATELIER BRUIKBAAR TOT 3 FEB 2025 (9).jpg

B2B-PLATFORM
NAME IT WORLD

Naast ons gebruiksvriendelijk B2B-platform DIRECT, kan u zich ook laten inspireren door de collecties via NAME IT WORLD waar u elke collectie digitaal kan ontdekken. Alle categorieën worden hier weergegeven door middel van trendvideo’s, fotoshoots en overzichtelijke style overviews.

CONTACT

T: +32 (0) 3 237 50 00

SHOWROOM

Keizerstraat 9

2000 Antwerpen

Meer ontdekken?

  • link (1)
  • Instagram

@lilatelier_official

@lilatelier_b2b_be

LIL ATELIER_bruikbaar tot FEB 23_5.jpg
bottom of page