top of page
Nameit_black_screen.png

WIE ZIJN WIJ?

NAME IT ontwerpt al meer dan 30 jaar mooie en betaalbare kinderkleding voor coole kiddo’s van 0 tot 14 jaar (maat 50 t.e.m. 164). We creëren speelse en trendy stuks met een sterke focus op NOOS (Never out of Stock) en denim, altijd met comfort, veiligheid en kwaliteit in het achterhoofd. Onze creativiteit bij het ontwerpen van de collecties zit geworteld in de spontaniteit, oprechtheid en directheid van kinderen. De huidige trends vertalen in comfortabele, veilige en kwalitatief hoogwaardige producten is hierbij cruciaal. Kids van alle leeftijden vinden daarom bij NAME IT kleding voor elke smaak, stijl en gelegenheid.

NAME IT BRUIKBAAR TOT 3 FEB 2025 (6).jpg

UW VOORDELEN

  • 3 collecties per seizoen en 3 lijnen beschikbaar: baby, mini en kids. Maten lopen van 56 t.e.m. 164.

  • Interessante prijzen en voordelige winstmarges.

  • Groot NOOS-assortiment (Never Out of Stock) met een voortdurend beschikbaar aanbod van basisstijlen in alle categorieën die zich kenmerken door korte levertermijnen en beschikbaarheid per stuk en per kleur.

  • Focus op duurzaamheid. Met BETTER TOGETHER streeft NAME IT ernaar één van de duurzaamste kinderkledingmerken te worden. Momenteel is reeds 80% van het gebruikte katoen biologisch.

  • Gebruiksvriendelijk B2B-platform DIRECT, 24/7 beschikbaar.

  • Digitaal inspiratieplatform NAME IT WORLD.

  • Lokale marketing en PR-ondersteuning.

DUURZAAMHEID

NAME IT gelooft dat we net zo goed voor het milieu moeten zorgen als we voor onze kinderen zorgen om de planeet leefbaar te houden voor toekomstige generaties. NAME IT gelooft dat we samen sterker staan en wil graag het goede voorbeeld geven op vlak van duurzaamheid.

Met het initiatief BETTER TOGETHER streven we ernaar om een van de duurzaamste kinderkledingmerken te worden. Een belangrijk onderdeel van onze ambitieuze duurzaamheidsstrategie is het gebruik van betere materialen, inclusief biologische, gerecycleerde en innovatieve materialen. We willen het gebruik hiervan dan ook in de toekomst aanzienlijk vergroten. We streven ernaar dat in 2025 al het katoen biologisch is en dat de helft van het gebruikte polyester gerecycleerd is. Daarnaast heeft NAME IT ook BETTER DENIM, gemaakt van een mix van biologisch katoen en gerecycleerd polyester waardoor de impact op het milieu verkleint. Hierbij wordt het gebruik van water, energie en chemicaliën drastisch verminderd.

NAME IT BRUIKBAAR TOT 3 FEB 2025 (8).jpg

B2B-PLATFORM
NAME IT WORLD

Naast ons gebruiksvriendelijk B2B-platform DIRECT, kan u zich ook laten inspireren door de collecties via NAME IT WORLD waar u elke collectie digitaal kan ontdekken. Alle categorieën worden hier weergegeven door middel van trendvideo’s, fotoshoots en overzichtelijke style overviews.

CONTACT

T: +32 (0) 3 237 50 00

SHOWROOM

Keizerstraat 9

2000 Antwerpen

Meer ontdekken?

  • link
  • Instagram

@nameitkids

@nameit_b2b_be

NAME IT USE UNTIL 08.12.2023.jpg
bottom of page