top of page
VERO MODA_white_edited.png

WIE ZIJN WIJ?

VERO MODA biedt al meer dan 30 jaar nieuwe trends, toegankelijke mode en fashionable musthaves aan de trendy vrouw. U kan er terecht voor hedendaagse collecties en eyecatching items met als perfecte aanvulling essentiële basics die onmisbaar zijn in elke garderobe. Dat alles met hoge kwaliteit tegen een zachte prijs: precies wat de VERO MODA-vrouw wil.

VERO MODA_USE UNTIL 31.12.2024  (2).jpg

COLLECTIES

AWARE by VERO MODA
Meer en meer mensen maken de bewuste keuze om mode te kopen die goed is voor onze planeet. Bij VERO MODA luisteren we naar onze klanten en daarom hebben we de AWARE-collectie in het leven geroepen. Deze collectie bestaat voor meer dan 90% uit duurzamere materialen en wil zo weinig mogelijk natuurlijke grondstoffen zoals water, energie en chemicaliën gebruiken. In plaats daarvan kiest AWARE by VERO MODA voor duurzamere alternatieven doorheen de volledige supply chain.

 

VERO MODA CURVE

Alle vrouwen moeten de kans krijgen om prachtige kleding te dragen waarin ze zich goed voelen. Met het label CURVE streven we ernaar om de fashionable musthaves en basics die u gewend bent van VERO MODA ook in plus size maten (42 tot 56) aan te bieden voor elk lichaamstype.

UW VOORDELEN

  • 4 collecties per seizoen.

  • Interessante prijzen en voordelige winstmarges.

  • Doorverkoopcijfers bij de beste van de markt.

  • Groot NOOS-assortiment (Never Out of Stock) met een voortdurend beschikbaar aanbod van basisstijlen in alle categorieën die zich kenmerken door korte levertermijnen en beschikbaarheid per stuk en per kleur.

  • Gebruiksvriendelijk B2B-platform DIRECT, 24/7 beschikbaar.

  • Mogelijkheid tot implementatie Shop-In-Shop concept.

  • Lokale marketing en PR-ondersteuning.

 

DUURZAAMHEID

Bij VERO MODA erkennen we dat duurzaamheid niet zomaar een voorbijgaande trend is. Als deel van de BESTSELLER-familie vinden wij het belangrijk dat de mode-industrie verantwoordelijker omgaat met de planeet en bewuster wordt van haar impact. VERO MODA draagt hieraan bij door steeds meer collecties te ontwerpen die vervaardigd zijn uit duurzamere materialen zoals organisch katoen, gerecycleerd polyester en TENCEL™ Lyocel. De duurzaamheidsinitiatieven zijn niet enkel terug te vinden in de AWARE-collectie van VERO MODA, maar worden in alle VERO MODA collecties doorgetrokken.

CONTACT

T: +32 (0) 3 237 50 00

SHOWROOM

Keizerstraat 9

2000 Antwerpen

bottom of page