top of page
Vero Moda_GIRL_logo_black_pink.png

WIE ZIJN WIJ?

VERO MODA GIRL is het kleine zusje van gevestigd vrouwenlabel VERO MODA en is een hip en cool merkje voor jonge ladies van 6 tot en met 14 jaar. De collecties zitten boordevol girly kleurtjes, opvallende prints, commerciële basics en funky accessoires om de girls gang helemaal on-trend op pad te sturen. VERO MODA GIRL heeft looks waar elk jong stijlicoontje van droomt en dat alles aan commerciële prijzen, zoals we dat ook van VERO MODA gewend zijn. 

VERO MODA GIRL_USE UNTIL 31.05.24  (2).jpg

AWARE by
VERO MODA GIRL

Meer en meer ouders maken de bewuste keuze om mode te kopen die goed is voor hun kinderen en de wereld waarin ze opgroeien. Bij VERO MODA luisteren we naar onze klanten en daarom heeft ook VERO MODA GIRL een AWARE-collectie. Deze collectie bestaat voor meer dan 90% uit duurzamere materialen en wil zo weinig mogelijk natuurlijke grondstoffen zoals water, energie en chemicaliën gebruiken. In plaats daarvan kiest AWARE by VERO MODA GIRL voor duurzamere alternatieven doorheen de volledige supply chain.

UW VOORDELEN

  • 2 tot 3 collecties per seizoen aangevuld met express capsules.

  • Interessante prijzen en voordelige winstmarges.

  • NOOS-assortiment (Never Out of Stock) met een voortdurend beschikbaar aanbod van basisstijlen in alle categorieën die zich kenmerken door korte levertermijnen en beschikbaarheid per stuk en per kleur.

  • Gebruiksvriendelijk B2B-platform DIRECT, 24/7 beschikbaar.

  • Lokale marketing en PR-ondersteuning.

 

DUURZAAMHEID

Bij VERO MODA GIRL erkennen we dat duurzaamheid niet zomaar een voorbijgaande trend is. Als deel van de BESTSELLER-familie vinden wij het belangrijk dat de mode-industrie verantwoordelijker omgaat met de planeet en bewuster wordt van haar impact. VERO MODA draagt hieraan bij door steeds meer collecties te ontwerpen die vervaardigd zijn uit duurzamere materialen zoals organisch katoen, gerecycleerd polyester en TENCEL™ Lyocell. De duurzaamheidsinitiatieven zijn niet enkel terug te vinden in de AWARE-collectie van VERO MODA, maar worden in alle VERO MODA-collecties doorgetrokken.

CONTACT

T: +32 (0) 3 237 50 00

SHOWROOM

Keizerstraat 9

2000 Antwerpen

Meer ontdekken?

  • link (1)
  • Instagram

@veromoda

  • Facebook

veromodaBE

bottom of page